Minder

INISI en eG Innovations: samen beter

Steeds meer bedrijven migreren met hun IT omgeving geheel of gedeeltelijk naar de cloud. Dit biedt een aantal grote voordelen, zeker op het gebied van beschikbaarheid en continuïteit. Tegelijkertijd brengt het echter ook extra complexiteit met zich mee. Alles draait tenslotte om optimale user experience. Maar hoe meet je die als de cloud service provider verantwoordelijk is voor de performance? En als zich een verstoring voordoet, hoe kun je dan zien waar het probleem zich bevindt?

Ketenmonitoring

INISI werkt hiervoor nauw samen met eG Innovations, specialist op het gebied van application performance monitoring. De oplossing van eG onderscheidt zich duidelijk van andere partijen in de markt. Onder andere op de volgende aspecten:

  • Met eG Innovations krijg je inzicht in je gehele IT omgeving. Het beperkt zich dus niet tot een deel van de netwerkcomponenten, maar biedt inzicht in de gehele keten, zowel on-premise als in de cloud.
  • Als zich een probleem voordoet, wordt dit duidelijk in het dashboard getoond en kun je direct verder zoeken naar de oorzaak van het probleem. Je kunt dus daadwerkelijk de root cause van het probleem achterhalen.
  • De setup tijd is zeer kort. Binnen een paar dagen heb je al een hele goede basis om een probleem inzichtelijk te maken en na 2 weken is er enorm veel informatie beschikbaar.

Performance monitoring in de praktijk

Voorheen was IT voor Dura Vermeer min of meer een sluitpost, waar men het liefst zo min mogelijk tijd en energie aan wilde besteden. Inmiddels is dit volledig anders en speelt IT een cruciale rol in alle primaire processen. Goede performance van de IT omgeving is dan ook bijna ‘van levensbelang’. Lees waarom Dura Vermeer koos voor de monitoring oplossing van eG Innovations.

Meer informatie

Wil je meer weten over de monitoring oplossing van eG Innovations of de manier waarop je deze oplossing strategisch kunt inzetten in jouw specifieke situatie? Neem dan contact op met INISI via telefoon 010 436 88 22 of stuur een e-mail met je vraag naar bart.bossers(at)inisi.com.

INISI luistert, adviseert en helpt je verder.

 

 

Meer succesverhalen