Minder

INISI en het Natuurhistorisch Museum Rotterdam: beter samen!

Je kunt je afvragen wat de relatie is tussen een ICT dienstverlener en een museum dat gespecialiseerd is in de (stads)natuur. Het antwoord: onze interesses!

Het Natuurhistorisch Museum Rotterdam is een museum dat mensen van alle leeftijden en achtergronden informeert en verbaasd laat staan over de diversiteit en veerkracht van de (stads)natuur.

INISI is een ICT dienstverlener die bedrijven en overheden adviseert en verbaasd laat staan over de mogelijkheden waarmee ICT kan bijdragen aan de groei en de veerkracht van een organisatie.

Net als in de natuur is de diversiteit op het gebied van ICT oplossingen en diensten enorm. Maar door de juiste elementen met elkaar te combineren, ontstaat een balans waarmee organisaties écht verder kunnen.

Behalve dat we ‘Vriend van het Museum’ zijn, heeft INISI er ook voor gezorgd dat bezoekers en medewerkers altijd veilige online kunnen zijn. Hoe? Maak kennis met een paar wel heel bijzondere aanwinsten voor het museum: de Punctus Accedendi Merakiensis en de Murus Incendiarius Merakiensis

Meer weten hierover? Bekijk de video!

Iedereen die dit leuk vindt, raden wij aan: word ook Vriend van het museum!

Word vriend van het Natuur Historisch Museum

Meer succesverhalen