Minder

INISI en GVB: beter samen

Het Communicatie Centrum Vervoer (CCV) is de centrale verkeersleiding van Gemeentevervoersbedrijf Amsterdam (GVB). Hier regisseert en ondersteunt GVB de uitvoering van de tram-, bus-, metro- en veerdiensten, zodat de dienstregeling goed en veilig kan worden uitgevoerd. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is het afhandelen van incidenten, storingen en calamiteiten en vervoer rondom evenementen.

Om snelle en vooral directe communicatie met alle betrokkenen te faciliteren heeft GVB een meldkamer communicatiesysteem in gebruik genomen (IP Command). Deze oplossing is geleverd en geïmplementeerd door INISI, in samenwerking met Jampot Technologies en BT Trading and Command.

Guus Schoorl, projectleider GVB: ‘Eén van de belangrijkste toegevoegde waardes van INISI is hun expertise. Ze weten waar ze het over hebben en kunnen ons daar dus goed in begeleiden. Daarna betrokkenheid: ze zorgen dat het ook datgene gaat worden wat wij ervan verwachten. INISI heeft eigenlijk het hele project voor ons gedraaid, van hardware aankopen, software aankopen, zorgen dat het systeem in zijn totaliteit werkend werd, en dat is heel goed verlopen.’

Meer weten? Bekijk de gehele video.

Meer succesverhalen