Minder

Veilig, flexibel en beheersbaar draadloos netwerk voor Anthura

Ter vervanging van het bestaande WiFi-netwerk heeft INISI bij Anthura in Duitsland een nieuw veilig, cloud managed, draadloos netwerk geleverd, gebaseerd op Cisco Meraki.

 

Anthura is specialist in anthurium en orchidee. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve en duurzame producten voor telers en consumenten.

Anthura levert jong plantmateriaal in meer dan 70 landen over de hele wereld. Honderden telers in diverse continenten telen anthurium en orchideeën. Miljoenen consumenten kopen dagelijks de bloemen en planten. Anthura rassen gaan niet alleen vanuit Nederland de wereld over. In Duitsland, Macedonië en China zijn tevens productielocaties.

Bijzondere omstandigheden
Anthura Arndt is gesitueerd vlak bij de grens tussen Nederland en Duitsland en heeft een productieoppervlakte van 11 hectare. Het bedrijf is volledig gericht op een efficiënte productie van Phalaenopsis jong plantmateriaal. De processen in de warme en vochtige kweekkassen worden steeds meer geautomatiseerd. Een WiFi-netwerk dat een goede dekking heeft en ook in deze specifieke omstandigheden betrouwbaar blijft functioneren, is hierbij onmisbaar.

Ter vervanging van het bestaande WiFi-netwerk heeft INISI een nieuw veilig, cloud managed, draadloos netwerk geleverd, gebaseerd op Cisco Meraki. Meraki biedt een zeer gebruiksvriendelijk beheer-dashboard, dat bovendien interessante informatie levert over de data die door het netwerk stroomt. Hiermee legt Anthura de basis voor een veilig, flexibel en beheersbaar netwerk dat vanuit één centrale locatie te beheren en te onderhouden is, en naar wens verder uitgebreid kan worden.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze oplossing en/of de mogelijkheden in jouw specifieke situatie? Neem dan contact op met INISI via telefoon 010-4368822 of stuur een e-mail met je vraag naar bart.bossers(at)inisi.com.

Gerelateerde nieuwsberichten