Minder

Medewerkerstevredenheidsonderzoek 2022

In oktober 2022 is binnen INISI wederom het jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd. De hoofddoelstelling is uiteraard goed werkgeverschap. Binnen INISI vinden wij het heel belangrijk dat medewerkers hun werk goed en met plezier kunnen doen. Daarom voeren wij jaarlijks een MTO uit om te weten wat er goed gaat en wat er wellicht nog beter kan.

Beter samen, samen beter

Het is ontzettend fijn om te zien dat de medewerkers zeer tevreden zijn. De gemiddelde beoordeling is gestegen naar een 9,23! De waardering voor het geleverde werk scoort erg hoog, maar ook de betrokkenheid en betrouwbaarheid van de collega’s wordt zeer goed gewaardeerd. De stelling “binnen INISI is iedereen bereid elkaar te helpen” wordt zelfs met een 10 beoordeeld! Hiermee wordt “beter samen, samen beter” wel heel duidelijk uitgedragen binnen INISI. Ook een 9,64 voor de prettige werksfeer is een uitslag om trots op te zijn.

De puntjes op de i

Als INISI zijn we blij met de uitslag en het deelnamepercentage van 100%. Het geeft een goed beeld van wat er onder de medewerkers leeft, waar ze trots op zijn én waar gezamenlijk nog aan gewerkt mag worden. Uiteraard gaan wij weer serieus aan de slag met de verbeterpunten, waaronder het verfijnen van het persoonlijk opleidingsbudget, om op deze manier verder te bouwen aan een nóg beter werkklimaat voor al onze collega’s.

Team INISI versterken

Wil jij ook onderdeel zijn van team INISI? Kijk dan eens naar onze vacature voor Support Engineer of Service Delivery Manager.

Gerelateerde nieuwsberichten