Minder

Wrap up sessie 'Waar gaan we naartoe met Citrix?'

Innovatie voor een nieuw tijdperk

Als de pandemie ons tot nu toe iets heeft geleerd, dan is het wel dat je er als bedrijf voor moet zorgen dat je wendbaar bent en je snel kunt aanpassen aan veranderende omstandigheden. Steeds meer organisaties kiezen er daarom voor om hun IT-omgeving (deels) onder te brengen in de cloud. Maar daarmee ben je er nog niet. Je zult strategische keuzes moeten maken over de manier waarop je applicaties beschikbaar stelt aan je medewerkers, hoe je de beveiliging waarborgt en hoe je ervoor zorgt dat data altijd beschikbaar is.

Citrix: one step ahead
Dertig jaar geleden is Citrix al gestart met het ontwikkelen vanINISI partner Citrix oplossingen hiervoor, vanuit de gedachte dat kantoorwerk niet beperkt hoeft te blijven tot het kantoor. Inmiddels heeft Citrix zich weer getransformeerd en voorziet nu in de behoefte aan een moderne webgebaseerde werkomgeving – geïntegreerd met álle applicaties, of ze nu in de cloud staan of afgenomen worden via SaaS. Daarmee realiseren klanten van Citrix hun initiatieven rondom digitale transformatie en blijven zo de markt een stap voor

Intelligent Workspace
Citrix voorziet in de behoefte om 24/7, met elk device, vanaf welke locatie dan ook, te kunnen werken. Samen met Microsoft heeft zij een moderne online werkomgeving gecreëerd, die door Microsoft is uitgeroepen tot voorkeursplatform voor de “Moderne Workplace”. Een veilige digitale werkplek, geïntegreerd met álle applicaties, of ze nu in de cloud staan of afgenomen worden via SaaS.

Met Citrix Workspace gaat het bedrijf zelfs nog een stap verder. Citrix investeert in de ontwikkeling van Citrix Workspace speciaal voor Microsoft met vergaande integraties om prestaties, functionaliteit en micro-apps voor Windows Virtual Desktop en Microsoft 365, inclusief Microsoft Teams, te optimaliseren.

Bekijk hier een korte video om een indruk te krijgen hoe dit werkt:

Citrix Summit
In oktober heeft Citrix, samen met toonaangevende partners waaronder Microsoft en Google, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cloud, Workspace en Security gepresenteerd. In verband met de coronamaatregelen werd er dit keer gekozen voor een driedelige online Citrix Summit Serie.

Wrap up sessie: ‘Waar gaan we naartoe met Citrix?

Onlangs introduceerde Citrix zijn nieuwe ‘Brand Identity’. Tijdens de driedelige online Citrix Summit Serie werd daarbij ook de innovatieve strategie van Citrix toegelicht. Ben je niet in de gelegenheid geweest om deze bij te wonen, maar wil je toch meer weten over de koers die Citrix heeft ingezet, laat je dan op een leuke manier bijpraten door INISI. In één online bijeenkomst benje helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van CloudWorkspace en Security.

Datum: donderdag 26 november
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: Online

Meld je aan voor de INISI Citrix Summit Wrap up: ‘Waar gaan we naartoe met Citrix?’ In een halve dag (incl. verrassing) ben je weer helemaal op de hoogte! En heb je vragen over toepassingen in jouw specifieke situatie, dan kunnen we je daar meteen bij helpen!
  Aanmelden

  Met het drukken op verzenden geef ik toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen; het privacy statement is hierop van toepassing.


   

  Meer informatie

  Wil je meer weten over de sessie of de manier waarop je de cloud strategisch kunt inzetten in jouw specifieke situatie? Neem dan contact op met INISI via telefoon 010 436 88 22 of stuur een e-mail met je vraag naar bart.bossers(at)inisi.com.

  INISI luistert, adviseert en helpt je verder.