Minder

INISI en eG Innovations: samen beter!

INISI is Gold partner van eG Innovations, de leidende en prijswinnende software vendor op het gebied van performance monitoring.

Bekijk hier een korte video waarin de mensen van eG Innovations uitweiden over hun samenwerking met INISI.

 

Performance bottlenecks

Samen met eG Innovations spoort INISI alle performance bottlenecks in je IT-omgeving op.

Dit kan eenmalig door het uitvoeren van een INISI Performance Assessment of structureel door het installeren van agents binnen je omgeving die permanent de performance in de gaten houden en rapporteren eventuele performance problemen in applicaties, databases of onderliggende infrastructuur. Het vinden van de root cause van dit soort problemen is echter niet altijd eenvoudig.

 

Top 5 IT ergernissen

Uit onderzoek blijkt dat 91 procent van de Nederlandse werknemers zich ergert aan slecht functionerende IT. Allerlei performance bottlenecks in de infrastructuur zorgen voor deze ergernissen bij eindgebruikers.

De reactietijd van software voert de top 5 IT-ergernissen aan. Hieronder worden problemen verstaan als het lang laden van applicaties, het traag reageren na een muisklik en langzaam bladeren. Het vinden van de root cause van dit soort problemen is echter niet altijd eenvoudig.

Met de software van eG Innovations is INISI in staat de onderste steen boven te krijgen waar het gaat om performance-analyse en trouble shooting. Met geen ander product is het mogelijk om zulke uitgebreide en grondige analyses te doen. Onze klanten zijn er heel blij mee, want ze kunnen nu eindelijk snel en adequaat ingrijpen als er ergens in de infrastructuur een kink in de kabel komt.

Weg met die ergernissen!

Met de aanpak van INISI breng je performance bottlenecks in kaart tot diep in de applicatie-omgeving: daar waar deze worden veroorzaakt. Hierdoor ben je in staat de IT-omgeving beter te tunen en in te richten zodat bedrijfsprocessen soepeler en sneller verlopen. Gebruikers kunnen daardoor effici├źnter werken – en daar worden ze blij van!

Wil je hier meer over weten? Bel meteen even met Bart Bossers, tel. 010-4368822 of mail hem via bart.bossers@inisi.com.