Minder

Werken bij INISI: veel vrijheid, maar ook teamwork

We sparren regelmatig met onze medewerkers over de voortgang van het werk, de opleidingsmogelijkheden, etc. Maar daarnaast vinden we het ook belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn algemene mening te geven over INISI als werkgever.

 

Daarom voeren we elk jaar een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit.

Wat we enorm waarderen van het hele team is dat iedereen dit als een kans ziet. Niet alleen om aan te geven wat goed gaat, maar ook op welke punten we kunnen verbeteren. Hoe we bepaalde processen kunnen optimaliseren bijvoorbeeld. Of hoe we nog beter gebruik kunnen maken van bepaalde middelen om samenwerking te bevorderen.

Algemene tevredenheid zeer hoog

Overall was de algemene tevredenheid met een score van 8.5, net als vorig jaar, onveranderd hoog. Zelfstandigheid, veelzijdigheid en afwisseling in het werk worden enorm gewaardeerd, alsook de vele ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Het meest positief is iedereen echter over het teamwork. Voor elkaar instaan en bijspringen als het nodig is, is voor iedereen bijna een ‘tweede natuur’.

Zeker in de onzekere tijd waarin we ons op dit moment bevinden, zijn we ongelooflijk trots op al onze medewerkers die er samen voor zorgen dat het werk bij onze klanten in diverse vitale sectoren door kan gaan.

Beter samen, samen beter!

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten