Minder

Werken bij INISI: ‘Elke dag is anders’

INISI luistert, adviseert en helpt u verder... de slogan van ons bedrijf belooft klanten kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Maar hoe is het om voor zo’n bedrijf te werken? Wij vroegen het Jeremy Branton, werkzaam als Business Consultant voor INISI.

 

Wat voor bedrijf is INISI?

INISI is innovatief, creatief en vooral geïnteresseerd in het helpen van klanten. Door te luisteren naar de wensen, de uitdagingen en de situatie waarin de klant zich bevindt, ontwerpt en realiseert INISI oplossingen waar de klant echt iets aan heeft.

Dat klinkt ambitieus. Wat spreekt je het meest aan in je functie?

De afwisseling! Het contact met klanten waarvan de IT afdeling echt een concrete bijdrage levert aan de business. Zoals bij Hero bijvoorbeeld, die bezig is met het uitrollen van hun Cloud-strategie zodat medewerkers uit de verschillende landen eenvoudiger kunnen samenwerken. Of bij een groot tanksopslag en transportbedrijf in de Rotterdamse haven, waarbij ICT een cruciaal middel is om ervoor te zorgen dat schepen op tijd vertrekken.

Wat is jouw rol hierin precies?

Mijn rol is om te begrijpen wat belangrijkst is voor de klant en te zien hoe IT ze hierbij kan helpen en voordeel kan bieden. Hoe een Nederlandse alarmcentrale die gespecialiseerd is in wereldwijde medische, mobiliteits- en personenhulpverlening, mensen met pech zo snel mogelijk weer op weg kan helpen. Of hoe een ziekenhuis patiënten beter kan helpen door het delen van informatie te faciliteren.

Hoe ziet jouw dag er uit?

Elke dag is anders. Meestal breng ik één of meerdere bezoeken aan klanten. Daarnaast bereid ik voorstellen voor, denk ik na over oplossingen en doe ik de benodigde administratie. Het leuke aan INISI is dat het een kleinere organisatie is, waardoor ik meerdere rollen vervul. Naast mijn rol als Business Consultant ben ik ook Service Manager voor meerdere klanten en doe ik de planning voor de inzet van mensen op projecten. Deze afwisseling maakt het extra leuk en gevarieerd.

Hoeveel eigen verantwoordelijkheid heb je binnen je functie?

Ik vind het leuk om zelfstandig dingen te kunnen doen. Gelukkig heb ik binnen INISI alle vrijheid om op m’n eigen manier invulling te geven aan mijn werkzaamheden. Als dingen niet helemaal goed gaan, word ik daar op een opbouwende manier op aangesproken, wat ik als een positief onderdeel ervaar van het werken voor INISI.

Hoe omschrijf je de cultuur van INISI?

Binnen INISI heeft iedereen recht op zijn eigen mening, die ook uitgesproken mag worden. Deze open cultuur zorgt er ook voor dat mensen die zich verder willen ontwikkelen, de ruimte en de juiste ondersteuning te krijgen om hun ambitieniveau te bereiken. Fouten maken mag. Als iets niet lukt, dan is dit geen diskwalificatie, maar juist een stimulans om het nog een keer te proberen.

Wat voor type personen voelen zich thuis bij INISI?

Hoe meer je bijdraagt, hoe meer je terugkrijgt. Mensen die zich actief ontwikkelen, nieuwe dingen willen leren en nieuwe mogelijkheden willen ontplooien krijgen alle ruimte. Personen die graag uitgedaagd willen worden, een eigen mening hebben en voortdurend op zoek zijn naar verbeteringen zullen zich absoluut thuis voelen bij INISI. De wereld verandert en INISI verandert mee. Als je daar geen raad mee weet, moet je vooral niet bij INISI gaan werken. Maar als je veranderingen omarmt en eraan wil bijdragen, zijn de mogelijkheden legio!

Solliciteren bij INISI? Kijk voor meer informatie op onze pagina Werken bij INISI of mail naar jobs@inisi.com.

Gerelateerde nieuwsberichten