Minder

Hoge waardering voor deskundigheid INISI medewerkers

Wat doen we goed, maar vooral ook: wat kan nog beter? Met deze insteek vragen we onze klanten elk jaar om onze dienstverlening te evalueren. Het resultaat: de gemiddelde klanttevredenheid is afgelopen jaar met bijna 5% gestegen naar een dikke 8.

Daarnaast hebben we dit jaar ook voor het eerst de Net Promotor Score bepaald aan de hand van het klanttevredenheidsonderzoek. Deze score (NPS 89) laat zien dat veel klanten INISI aanbevelen aan een vriend of collega.

INISI luistert, adviseert en helpt verder

De coronacrisis heeft grote impact op ons allemaal. Van de één op de andere dag ging iedereen thuiswerken. Met een enorme druk op de IT afdeling tot gevolg. In de eerste weken was het vooral zaak om het thuiswerken mogelijk te maken. Inmiddels zien we dat veel organisaties bezig zijn om strategische keuzes te maken. Hierbij komen vraagstukken aan de orde als ‘hoe kan ik optimaal gebruik maken van de cloud’ en ‘hoe kan ik er dan toch voor zorgen dat de security maximaal gewaarborgd is’.

INISI ondersteunt haar klanten op zowel strategisch als operationeel niveau. Het delen van kennis staat hierbij centraal. Gezamenlijk komen we tot de beste oplossing voor de specifieke situatie van de klant.

Beter samen, samen beter

Hoewel face to face contact minder mogelijk is, is de waardering voor onze medewerkers er niet minder om. Onze vakgedrevenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid worden zelfs nog meer gewaardeerd dan voorgaande jaren!

Snelle(re) respons

Het afgelopen jaar heeft ons laten zien hoe belangrijk het is om snel in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden. Door de drukke werkzaamheden, en soms ook door technische tegenvallers, moest de planning voor sommige projecten worden aangepast. Wij beseffen dat snel reageren op vragen en verzoeken zeer belangrijk is en zullen hier het komend jaar nog meer aandacht aan geven.

Dank aan iedereen voor zijn/haar open en eerlijke feedback!

Gerelateerde nieuwsberichten