Minder

Uitkomst klanttevredenheidsonderzoek: ‘beter samen’

Uitkomst klanttevredenheidsonderzoek: ‘beter samen’

Net als voorgaande jaren hebben we eind 2019 aan onze klanten gevraagd hoe ze de dienstverlening van INISI waarderen. De overall score was 7.9, een resultaat waar we erg blij mee zijn. Meedenken, vakbekwaamheid van onze specialisten, en vooral samenwerking, kwamen als sterkste punten naar voren.

Uitdagingen als betere zorg, hoogstaande logistiek of automatisering van bedrijfsprocessen stellen hoge eisen aan de IT afdeling van onze klanten. Om van deze uitdagingen kansen te maken is samenwerking cruciaal. Interne samenwerking, tussen de business afdelingen en IT. Maar ook extern, met leveranciers en partners. ‘Beter samen, samen beter’, onze aloude slogan, is actueler dan ooit.

Open en eerlijke feedback is voor ons ook onderdeel van ‘beter samen, samen beter’. We waarderen het daarom enorm dat klanten de moeite hebben genomen om ook aan te geven op welke punten we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Zoals bijvoorbeeld het uitbreiden van de rapportages en het afstemmen van de planning.

Inzicht in wat zich binnen een project afspeelt, leidt tot meer overzicht en draagt bij aan een nog beter resultaat. Een streven waar we met het hele team elke dag onze schouders onder zetten!

Beter samen, samen beter!

Gerelateerde nieuwsberichten