Minder

Onze nieuwe aanwinst: Farhan Momin – Consultant

Farhan Momin maakt per 1 oktober deel uit van ons team van hoogopgeleide ICT'ers. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring in het ICT-domein met een specialisatie in bedrijfskritische communicatiesystemen (handelsvloeren, command & control centers).

Farhan begon zijn carrière als Support Engineer en heeft door de jaren heen in verschillende rollen gewerkt om zijn vaardigheden aan te scherpen. Tot voor kort was hij Technical Delivery Manager voor British Telecom (BT) en deed hij project- en service delivery management voor BT-klanten in de EMEA-regio. Hij heeft ook ervaring met het opbouwen en leiden van wereldwijde ondersteunings- en serviceteams met hoge klantbeoordelingen in de branche. Zijn uitstekende communicatieve en persoonlijke vaardigheden heeft hij hiermee ruimschoots kunnen aantonen, net als zijn leiderschapsvaardigheden.

Wie is Farhan?

Farhan is een doelgerichte, gedreven en commercieel scherpzinnige ICT consultant met uitgebreide wereldwijde ervaring in het werken binnen de financiële sector, energiesector, overheid en bij NGO's.

Enkele bijzondere vaardigheden typeren Farhan bij uitstek:

  • Kennis van het gebruik van agile alsook meer traditionele methoden om projecten te managen en teams te leiden;
  • Meer dan tien jaar ervaring in het ontwerpen, installeren, leveren, implementeren, ondersteunen en beheren van ICT-oplossingen en -infrastructuur. Met focus op tijdige levering, budgetbeheer en klanttevredenheid;
  • Ervaren in pre-sales, vendor management, risicobeheersing, account management en administratie;
  • Sterke probleemoplossende, communicatieve vaardigheden en time management en multitasking;
  • Universitaire opleiding Electronics and Communications aan de Mumbai University, India.

Zijn functie binnen INISI

Farhan werkt bij INISI als consultant met standplaats Luik in België. Hij heeft een hands-on en can-do mentaliteit om ons product-/oplossingsaanbod te vergroten en waarde toe te voegen aan het bestaande portfolio. Hij zal zich bezig houden met het begeleiden van complexe projecten. Maar ook met het versterken en uitbreiden van partnerschappen en het zoeken van nieuwe doelmarkten, ook en vooral met een focus op internationale klanten.

Wij zijn blij met deze nieuwe aanwinst in ons team en wensen Farhan heel veel succes!

Gerelateerde nieuwsberichten