Minder

Medewerkerstevredenheid: de juiste persoon op de juiste plek

Beter samen, samen beter. Dit motto van INISI vormt de basis voor onze relatie met klanten en leveranciers. Maar bovenal ook voor onze onderlinge samenwerking als team. Daarom investeren wel veel in onze mensen. Qua opleiding en ontwikkeling. In de vorm van teambuilding. En vooral ook in: FUN.

Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Het is algemeen bekend en wetenschappelijk aangetoond: tevreden werknemers presteren beter, zijn productiever en creatiever. Uiteraard dragen een goed salaris, flexibele werkomstandigheden en andere secundaire arbeidsvoorwaarden bij aan deze tevredenheid. Jaarlijks vragen we onze medewerkers in een medewerkerstevredenheidsonderzoek hoe tevreden ze zijn over deze aspecten. Met een score van 8,3 op een schaal van 1 tot 10, zit dit wel goed.

Algemene tevredenheidsscore 8,9!

Uit ditzelfde onderzoek blijkt dat de medewerkers van INISI nog veel meer blij worden van de inhoud van hun functie. De betrokkenheid bij de klanten is groot en ook technisch-inhoudelijk zijn de projecten leuk en afwisselend. Samen met de goede samenwerking,  werksfeer en de mogelijkheden voor opleiding/ ontwikkeling, resulteert dit in een score van maar liefst 8,9!

Grote betrokkenheid

De uitkomsten weerspiegelen het plezier, de passie en de betrokkenheid van iedereen in het team. Een team waar we trots op zijn en waarmee we ook dit jaar weer mooie projecten gaan realiseren voor onze klanten!

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten