Minder

INISI prolongeert ISO/NEN certificering probleemloos

Na de hercertificering van vorig jaar, stond dit jaar de tussentijdse audit voor de deur. Uiteraard wordt dit door ons even serieus en professioneel benaderd als de hercertificering. Op het resultaat mogen we trots op zijn: de audit is probleemloos doorstaan! Dit houdt in dat we op alle fronten een positieve beoordeling zonder aanmerkingen hebben gekregen.

Positieve punten

Complimenten waren er dit keer over ons managementsysteem en de meer toegespitste leveranciersbeoordeling. Dit houdt natuurlijk niet in dat we achterover gaan leunen. We blijven continu zoeken naar verbeterpunten en blijven scherp op de reeds bestaande protocollen.

Milieu - ISO14001

Het milieubewustzijn van de medewerkers van INISI is hoog. Veel aspecten waarmee we bijdragen aan een beter milieu zijn voor ons eigenlijk ‘niet meer dan normaal’: niet onnodig printen, zoveel mogelijk gebruik maken van ledverlichting, rijden in elektrische auto’s, het scheiden van afval, etc. Maar we zorgen er bijvoorbeeld ook voor dat oude apparatuur van klanten die we vervangen, zoveel mogelijk gerecycled wordt. En dit alles doen we niet vrijblijvend. INISI is ISO gecertificeerd voor Milieumanagement (ISO 14001:2015). Wat inhoudt dat er jaarlijks een toetsing plaatsvindt en we onszelf elke keer weer uitdagen om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het milieu nog minder te belasten. Deze toetsing heeft plaatsgevonden op 14 september en wederom was de auditor van DNV zeer tevreden over onze resultaten.

 

INISI is in het bezit van de volgende Management Systeem Certificaten:

  • ISO 9001:2015 (Kwaliteit)
  • ISO 14001:2015 (Milieu)
  • ISO/IEC 27001:2013 (Informatiebeveiliging)
  • NEN 7510:2017 (Informatiebeveiliging Zorg)

 

Gerelateerde nieuwsberichten