Minder

INISI organiseert Wrap up sessie: `Waar gaan we naartoe met Citrix?`

Innovatie voor een nieuw tijdperk.

Als de pandemie ons tot nu toe iets heeft geleerd, dan is het wel dat je er als bedrijf voor moet zorgen dat je wendbaar bent en je snel kunt aanpassen aan veranderende omstandigheden. Steeds meer organisaties kiezen er daarom voor om hun IT-omgeving (deels) onder te brengen in de cloud. Maar daarmee ben je er nog niet. Je zult strategische keuzes moeten maken over de manier waarop je applicaties beschikbaar stelt aan je medewerkers, hoe je de beveiliging waarborgt en hoe je ervoor zorgt dat data altijd beschikbaar is.

Citrix: one step ahead
Dertig jaar geleden is Citrix al gestart met het ontwikkelen van oplossingen INISI partner Citrixhiervoor, vanuit de gedachte dat kantoorwerk niet beperkt hoeft te blijven tot het kantoor. Inmiddels heeft Citrix zich weer getransformeerd en voorziet nu in de behoefte aan een moderne webgebaseerde werkomgeving – geïntegreerd met álle applicaties, of ze nu in de cloud staan of afgenomen worden via SaaS. Daarmee realiseren klanten van Citrix hun initiatieven rondom digitale transformatie en blijven zo de markt een stap voor.

Intelligent Workspace
Medewerkers verliezen vaak veel tijd als ze in allerlei verschillende systemen op zoek moeten naar informatie. De nieuwe Citrix Intelligent Workspace is een webgebaseerde werkomgeving via je browser, die ervoor zorgt dat gebruikers op een uniforme manier toegang krijgen tot alle applicaties. Daarnaast worden belangrijke informatie en taken omgevormd tot doelgerichte workflows en micro-apps. Citrix zorgt hiermee dat gebruikers productiever worden doordat (terugkerende) taken op een eenvoudige manier worden aangeboden in de werkomgeving, zodat ze sneller kunnen worden uitgevoerd. Bekijk hier een korte video om een indruk te krijgen hoe dit werkt.

Citrix Summit
In oktober presenteert Citrix, samen met toonaangevende partners waaronder Microsoft en Google, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cloud, Workspace en Security. In verband met de coronamaatregelen is er dit keer gekozen voor een driedelige online Citrix Summit Serie.

Wrap up sessie: Waar gaan we naartoe met Citrix?

Onlangs introduceerde Citrix zijn nieuwe ‘Brand Identity’. Tijdens de driedelige online Citrix Summit Serie wordt de innovatieve strategie van Citrix toegelicht. Ben je niet in de gelegenheid om deze bij te wonen, maar wil je toch meer weten over de koers die Citrix heeft ingezet, laat je dan op een leuke manier bijpraten door INISI. In één online bijeenkomst ben je helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cloud, Workspace en Security.

Datum: donderdag 26 november
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: Online

Heb je geen persoonlijke uitnodiging voor deze sessie ontvangen, maar wil je er toch bij zijn? Meld je dan aan via onze speciale event pagina.

Gerelateerde nieuwsberichten