Minder

INISI doet mee aan Blue Balloon Challenge

INISI medewerkers hebben recent deelgenomen aan de Blue Balloon Challenge, een initiatief van Medtronic gericht op het ondersteunen van kinderen met diabetes type 1. De challenge is een metafoor voor het leven met diabetes, waarbij de deelnemers tijdens hun werk een ballon in de lucht moeten zien te houden. Dit simuleert het constant moeten monitoren en binnen bepaalde marges houden van bloedwaardes, zoals nodig is bij diabetes type 1.

Diabeter

Onze klant Diabeter, onderdeel van Medtronic, houdt zich dagelijks bezig met het verlenen van zorg aan kinderen met Diabetes type-1 . Bekijk en lees hier het verhaal van Diabeter.

Onze medewerkers hebben zich vol enthousiasme ingezet voor de challenge en we zijn trots op hun deelname. Een impressie van de challenge is vastgelegd in onderstaand filmpje en verspreid via LinkedIn:

Ook meedoen?

We  zijn blij dat we op deze manier ook een kleine bijdrage kunnen leveren aan het ondersteunen van kinderen met diabetes type 1. We roepen iedereen op om ook mee te doen aan de challenge door een filmpje te plaatsen op social media met de hashtag #blueballoonchallenge. Medtronic doneert €5 aan Life For A Child voor elke Blue Balloon Challenge post met deze hashtag, dus laten we samen een verschil maken voor kinderen met diabetes type 1!

Bekijk hier de video over onze klant Diabeter, onderdeel van Medtronic

Gerelateerde nieuwsberichten