Minder

Eerste Online ‘Beter Samen’ event erg geslaagd!

Het was anders dan alle voorgaande edities, en tegelijkertijd als vanouds.

Het ‘Beter Samen’ event van 2020 was informatief, interactief en, dankzij de inbreng van alle deelnemers, vooral heel erg leuk!

De Cisco Meraki workshop, waarbij de deelnemers live konden ervaren wat de voordelen zijn van een cloud-gebaseerde infrastructuur, had nog wel langer mogen duren. Goed dat iedereen nog een paar weken de tijd heeft om zelf met de apparatuur aan de slag te gaan en alle mogelijkheden te verkennen.

De proeverij door Gil Xavier van Delicia was informatief en de smaakcombinaties erg verrassend. Gelukkig hoefde vrijwel niemand meer naar huis te rijden. Een online event heeft zo z’n voordelen:-).

De muziek van Emanuél, de hangmat met het ontwerp van Peter Hofland , de videoboodschap van Kees Moeliker, het onverwachte bezoek aan Bas Dijkhuizen van Klant van het Jaar winnaar Hero en natuurlijk de tombola: alles bij elkaar was het als vanouds bijzonder.

En dan de ultieme verrassing: onze klant Nederlands Bakkerij Centrum die de rollen even omdraaide en INISI lauwerde als Leverancier van de Eeuw. Daar waren we wel even stil van… Hartelijk dank voor deze enorme eer!

Wat ons betreft gaat ook deze editie weer met recht in de boeken als ‘Beter Samen’!

Gerelateerde nieuwsberichten