Minder

INISI en Veeam: samen beter!

Speciaal voor virtuele omgevingen in het datacenter maken wij gebruik van de availability oplossingen van Veeam. Zo ben je er zeker van dat je systemen altijd snel beschikbaar blijven en je data veilig.

Over Veeam Software

Veeam® kent de nieuwe uitdagingen waar ondernemingen over de hele wereld mee te maken krijgen bij het mogelijk maken van de Always-On Business™. Ze moeten 24/7/365 functioneren. Daarom heeft Veeam als marktpionier Availability for the Always-On Enterprise™ ontwikkeld. Anders dan ‘Legacy backup oplossingen, die recovery time (RTO) en recovery point objectives (RPO) van uren of dagen hebben, of hours or days, helpt Veeam ondernemingen bij het realiseren van een recovery time en point objectives (RTPO™) van minder dan 15 minuten voor alle applicaties en data. Veeam gebruikt daarvoor een fundamenteel nieuw type holistische oplossing dat zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde beveiliging, geoptimaliseerde data en volledig inzicht biedt. De Veeam Availability Suite™, waarin Veeam Backup & Replication™ is opgenomen, maakt gebruik van virtualisatie-, opslag- en cloudtechnologieën. Hierdoor kunnen organisaties tijd besparen, de risico’s verkleinen en worden investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlaagd.

Veeam, dat in 2006 is opgericht, heeft meer dan 400.000 klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland, en het bedrijf heeft vestigingen over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.veeam.com/nl.

Veeam Availability Suite

Availability for the Modern Data Center

Veeam® Availability Suite™ biedt Availability for the Modern Data Center™ om de Always-On Business™ mogelijk te maken met oplossingen die recovery time and point objectives (RTPO™) van minder dan 15 minuten bieden voor alle applicaties en data.

Veeam weet hoe uitdagend het is om een bedrijf altijd operationeel te houden en biedt hiervoor oplossingen die zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde beveiliging, geoptimaliseerde data en volledig inzicht bieden.

Lees meer over Veeam Availability Suite

Veeam Backup & Replication

VM Backup™: de ideale oplossing voor VM-back-up

Veeam® Backup & Replication™ Рmaakt gebruik van technologieën die het moderne datacenter mogelijk maken, zoals VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, NetApp-opslag, en HP 3PAR StoreServ en StoreVirtual Storage. Hierdoor kunnen organisaties beter voldoen aan recovery time and point objectives (RTPO™), besparen ze tijd, worden risico’s verkleind en worden investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlaagd.

Lees meer over Veeam Backup & Replication.

Veeam Backup Essentials

Enterprise-class databescherming voor kleine bedrijven

Veeam® Backup Essentials™ biedt dezelfde functionaliteit als de Veeam Availability Suite™, die de bekroonde databeschermings- en virtualisatiebeheerfuncties van Veeam Backup & Replication™ en Veeam ONE™ voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V combineert. Veeam Backup Essentials is speciaal gebundeld en geprijsd voor kleine bedrijven met virtuele omgevingen van 2, 4 of 6 CPU-sockets (dit is meestal het geval bij bedrijven met minder dan 200 werknemers).

Lees meer over Veeam Backup Essentials.

Veeam ONE

Volledig inzicht in de IT-omgeving

Veeam® ONE™ biedt compleet inzicht van de IT-omgeving via monitoring- en alarmeringstools, zodat je wordt gewaarschuwd en problemen worden ontdekt voordat ze van grote invloed zijn op je bedrijfsactiviteiten. Met Veeam ONE is een belangrijke component van de Always-On Business™ binnen bereik en kan Availability for the Modern Data Center™ worden gerealiseerd via 24/7 realtime monitoring en alarmering, resource-optimalisatie en capaciteitsplanning, documentatie en managementrapportage.

Lees meer over Veeam ONE.

Veeam Management Pack voor System Center

Ontdek de kracht van System Center voor vSphere en Hyper-V!

Veeam Management Pack voor System Center (MP) voor System Center biedt complete zichtbaarheid met ‘app-to-metal’-beheer van Hyper-V- en vSphere-infrastructuren, inclusief monitoring en rapportage voor Veeam Backup & Replication™, allemaal vanuit de Operations Manager-console. Contextuele, realtime dashboards voor monitoring, rapportage en capaciteitsplanning centraliseren het beheer van hybride en virtuele omgevingen vanuit één venster en verminderen het risico op storingen zodat bedrijfsactiviteiten en IT-diensten soepel en probleemloos verlopen.

Lees meer over Veeam Management Pack voor System Center.

Veeam Smart Plug-in™ (SPI) voor VMware

Intensieve VMware-monitoring met HP Operations Manager

Veeam Smart Plug-in breidt intensieve agentless VMware-monitoring uit naar HP Operations Manager. Met 500+ implementaties wereldwijd helpt Veeam SPI bedrijven om hun bestaande HP-investering optimaal te benutten voor het beheer van fysieke en virtuele infrastructuren, applicaties en afhankelijkheden vanuit één console.

De Veeam SPI biedt complete Operations Manager-functionaliteit voor alle VMware-componenten, zoals 500+ events en 175 gegevens voor ongeëvenaarde VMware-monitoring, waarmee je meteen aan de slag kunt. De Veeam SPI heeft bovendien een uitgebreide knowledge base met veel informatie over VMware. Hiermee kun je sneller dan ooit de hoofdoorzaak van een probleem vaststellen en het probleem oplossen!

Meer informatie over Veeam Smart Plug-in voor VMware.