Minder

Migreren naar de cloud in optimale balans

De adoptie van de cloud zat al in de lift, en dit is het afgelopen jaar door Covid-19 nog eens extra versneld.

Toch realiseren veel bedrijven zich inmiddels dat migreren naar de cloud minder eenvoudig is dan het lijkt. En ook de beoogde kostenbesparing blijkt in de praktijk vaak tegen te vallen.

‘Best of both worlds’

Is het dan beter om maar helemaal niet naar de cloud te gaan? Nee, zeker niet. Gelukkig zijn we de eerste hype-fase van de cloud inmiddels gepasseerd. Met deze ‘lessons learned’ kunnen bedrijven een gedegen cloudstrategie uitwerken, die er ook in de toekomst voor zorgt dat de voordelen van de cloud maximaal benut kunnen worden. Maar waarbij tegelijkertijd een deel van de IT-omgeving in een private cloud wordt ondergebracht.

Creëer de optimale mix!

Om de optimale mix tussen public en private cloud te creëren, is het belangrijk om een aantal aspecten tegen elkaar af te wegen. En op basis daarvan de juiste keuzes te maken. Wil je weten welke aspecten je hierbij minimaal in ogenschouw moet nemen? En hoe je deze in relatie tot elkaar kunt afwegen? Download de whitepaper ‘Hybrid Cloud Strategie: Creëer de optimale balans tussen public en private cloud’.

Whitepaper ‘Hybrid Cloud Strategie: Creëer de optimale balans tussen public en private cloud’

    Je kunt dit e-mailadres niet gebruiken. Gebruik alsjeblieft een zakelijk e-mailadres of neem

    contact op.


    Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacy policy.

    Gerelateerde nieuwsberichten