Minder

Medewerker in de “Spotlight”: Dolf Krikke

Dit jaar vieren wij ons 20-jarig jubileum en wij vonden dit een mooi moment om onze medewerkers eens in de "spotlight" te zetten. Wie zijn ze, wat doen ze en wat zijn hun hobby's?

Dolf mag het spits afbijten!

Hoe lang werk je al bij INISI en kun je iets vertellen over je functie als Senior Consultant?

Ik ben sinds 1 januari 2009 in dienst bij INISI, eerst als System Engineer en nu als Senior Consultant. Ik heb niet echt een specialisme maar heb wel een voorkeur voor Netwerken en Security. Ik ben een generalist met een breed kennisgebied van "werkplek tot firewall".

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit? 

Het is moeilijk om een gemiddelde werkdag te beschrijven. Vooral omdat mijn werk heel erg afwisselend is. De ene dag werk je aan een project de andere dag ben je met een probleem bezig. Wat in ieder geval belangrijk is, is prioriteiten stellen en het werk verdelen. Mijn dag is iedere dag anders.

Waar haal je voldoening uit tijdens je werkzaamheden? 

Mijn voldoening haal ik uit het helpen en ondersteunen van onze klanten. Bij het implementeren van de juiste oplossingen en het oplossen van problemen. Meedenken en adviseren over welke toepassingen het beste bij de klant passen. Mijn kracht zit in het adviseren van directies en management over IT-strategie en architectuur.  Mijn brede praktijkkennis en ervaring in gezondheidszorg en andere sectoren komen daarbij goed van pas.

Wat maakt INISI de organisatie waar je graag werkzaam bent? 

Met name de teamspirit en "can do" mentaliteit. We zijn een hecht team met een hoge mate van collegialiteit. Het leuke is dat ik bij INISI klanten adviseer over zowel praktische als strategische vraagstukken.

Wat zijn typerende woorden voor INISI?

Betrokken, betrouwbaar & vakgedreven.

Wat zijn je hobby’s in je vrije tijd?

Mijn hobby’s zijn barbecueën, koken en sinds kort mijn twee kleinkinderen.

Gerelateerde nieuwsberichten