Flexibele werkplek-oplossingen

Meer dan een PC
Een werkplek is meer dan alleen een PC. Er bestaan tegenwoordig verschillende concepten om functionaliteit op de desktop te krijgen. Het inrichten en beheren van dunne, dikke clients en/of virtuele clients, voorzien van een (virtueel) besturingssysteem en (virtuele) applicaties - samen met de benodigde BackOffice infrastructuur, is een van de specialisaties van INISI.

Bij INISI ontwerpen, bouwen en ondersteunen we deze complexe infrastructuren, met een sterke focus op realiseren van een optimale gebruikerservaring.

Ook de vaste (IP) telefoon, een mobiele telefoon, een smart phone of een PDA maken er deel van uit. Een volledig ingerichte werkplek bevat alle apparaten en functionaliteiten die nodig zijn om goed te kunnen werken. De desktop zélf is de plek waar alle ICT-complexiteit bij elkaar komt. Hiervoor is een intelligente infrastructuur nodig om snel en flexibel een stabiele werkomgeving te kunnen aanbieden.

Stabiel en beschikbaar
Bij het inrichten van een werkplek is het belangrijk om te voldoen aan de eisen en wensen van zowel de gebruiker als de rest van de organisatie, inclusief de ICT-beheerders. Het gaat daarbij niet alleen om functionaliteit, maar ook om stabiliteit en beschikbaarheid. Daarnaast is het ook belangrijk en vaak zelfs cruciaal, om snel te kunnen inspelen op veranderingen in de omgeving.

De kennis van INISI
De specialisten van INISI hebben de kennis en ervaring die nodig is om de optimale werkplekoplossing voor jouw organisatie te ontwikkelen. Behalve oplossingen voor server, storage en virtualisatie, biedt INISI ook netwerkinfrastructuur-oplossingen, inclusief telefonie en beveiliging. Met dit complete pakket oplossingen creëren wij een optimale werkomgeving voor Het Nieuwe Werken.