Werkplek, Server & Opslag

INISI ICT ontwerpt infrastructuren die aan deze eisen voldoen met oplossingen voor werkplekken, servers, opslag, het netwerk, telefonie en het beheer van het geheel. INISI levert hierbij een gedegen implementatie en een dekkend pakket van onderhoud- en eventueel ook beheerdiensten.

Flexibele werkplek-oplossingen
Een werkplek moet een plek zijn waar medewerkers toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben om hun functie te kunnen uitoefenen. Ze moeten die informatie bovendien kunnen verwerken. Het optimaal inrichten en aanbieden van de werkplek leidt tot beter functioneren van de medewerkers - waar zij zich ook bevinden. Ben jij klaar voor Het Nieuwe Werken?

Servers: het facilitaire platform
Servers vormen het facilitaire platform voor alle applicaties die een organisatie nodig heeft om te functioneren. Een optimale inrichting van het datacenter vraagt om diepgaande kennis, maar ook om ervaring, inzicht en een pragmatische aanpak.

Storage-oplossingen
De “I” in ICT staat voor informatie. Het veilig en integer opslaan van deze informatie is essentieel. Informatie vertegenwoordigt de belangrijkste waarde van een organisatie. De hoeveelheid informatie groeit enorm, de techniek ontwikkelt zich razendsnel net zoals het aantal technische oplossingen om informatie veilig op te slaan.

Virtuele oplossingen voor reële problemen: alles in de cloud?
Als we de hype mogen geloven, zou je haast denken dat "de cloud" de oplossing is voor alle problemen. Dit gaat natuurlijk te ver, maar er zijn veel situaties waar virtualisatie grote voordelen oplevert. Het is daarbij belangrijk te begrijpen welke problemen met virtualisatie op te lossen zijn en welke niet.