Onze partners

INISI werkt samen met toonaangevende producenten: leveranciers van de meest geavanceerde ICT-producten en diensten.

De kennis, kunde en ervaring van de INISI consultants stelt je in staat om deze producten optimaal in te zetten en aan jouw eisen en wensen te voldoen.
INISI is Cisco Premier Partner met als specialisatie Security, Unified Computing en Unified Communications. Samen met Cisco ontwerpt, bouwt en beheert INISI gedegen netwerk infrastructuren, die voldoen aan alle eisen en wensen van een organisatie.
INISI is een Citrix Solution Advisor. De consultants van INISI zijn gecertificeerd en hebben vele jaren ervaring met de toepassing van nieuwe werkplek concepten, in diverse omgevingen en voor verschillende klanten.
INISI is Enterprise Solution Partner van VMware, de marktleider op het gebied van server virtualisatie voor Intel systemen. Samen met VMware bouwt INISI virtuele infrastructuren.
De samenwerking tussen INISI en BMGrip is erop gericht u te helpen bij het verbeteren van informatiebeveiliging op organisatorisch en technologisch vlak. Gezamenlijk leveren we uitgebalanceerde diensten, waaronder second opinions, healthchecks en het begeleiden van verbetertrajecten.
INISI is Microsoft Silver Partner met de volgende Silver-competenties, te weten: Datacenter, Devices and Deployment, Hosting en Midmarket Solution Provider.
INISI is Ivanti partner (RES Gold Partner en RES Focus Partner).
INISI gebruikt producten van Ivanti zoals Workspace Manager, Automation Manager en Identity Director voor het optimaal en op maat inrichten, beheren en beveiligen van de werkplekomgevingen in je organisatie.

INISI is Premier Solution Provider van Nutanix. Samen met Nutanix heeft INISI al een groot aantal implementaties van het geavanceerde 'hyperconverged' platform achter de rug met louter enthousiaste klanten!

Op het gebied van vulnerability management en compliancy werkt INISI samen met Guardian360. Onder het motto Scan, Secure & Comply, bieden wij diverse vormen van dienstverlening aan om je infrastructuur veiliger te maken en te houden.
INISI is een partnership aangegaan met eG Innovations, de leidende en prijswinnende software vendor op het gebied van performance monitoring. Samen met eG Innovations spoort INISI alle performance bottlenecks in je IT-omgeving op.

INISI is Authorised Netwrix Partner. Samen met Netwrix bieft INISI security monitoring en auditing oplossingen.
Gemalto/SafeNet is toonaangevend leverancier op het gebied van authenticatie- en encryptie-oplossingen. Ook authenticatie-as-a-service is mogelijk, waarbij jij zelf geen authenticatieinfrastructuur meer hoeft te onderhouden.
NISI is Sophos Authorized Reseller.
Voor elk type organisatie, van klein tot middelgroot, biedt Sophos een geïntegreerd securityplatform van firewall, mail en websecurity tot bescherming van endpoints.
Speciaal voor virtuele omgevingen in het datacenter maken wij gebruik van de availability oplossingen van Veeam. Zo ben je er zeker van dat je systemen altijd snel beschikbaar blijven en je data veilig.
De Business Continuity en Disaster Recovery oplossingen van Zerto bieden hoge beschikbaarheid en dataprotectie.
Zerto biedt een goede oplossing voor een snelle recovery van complete systemen en bijbehorende data, bijvoorbeeld na een calamiteit of een ransomware-aanval.
INISI is zowel HP Enterprise als HP Partner. Als zodanig levert INISI een breed scala aan producten en diensten, variërend van (blade) servers en storage voor rekencentra tot aan desktops, notebooks, printers en multi-functionals.

INISI beveelt de diensten van Eurofiber van harte aan, vanwege de kwaliteit, zeer goede prijs/prestatieverhouding en vanwege de creativiteit en flexibiliteit. Zie voor een overzicht van de diensten https://www.eurofiber.nl/diensten.

Belangrijk is dat onze SLA's en serviceorganisatie nauw op elkaar zijn afgestemd.
Voordeel voor jou als klant: één single-point-of-contact voor ondersteuning. Hierbij heb je de keuze voor Eurofiber of INISI als aanspreekpunt.

 

INISI is Authorized Fortinet partner. Fortinet is een van de leidende security vendoren waar INISI mee samenwerkt.

INISI is reseller van Paessler, fabrikant van netwerk management toolset PRTG. Met deze set tools kunt je jouw netwerk en de hierin aanwezige systemen monitoren om een 24/7 beschikbaarheid te garanderen. PRTG uitproberen? Klik dan download hier je trial key.

INISI is partner van Trend Micro, de marktleider op het gebied van end-point security. Samen met Trend Micro zorgt INISI voor de end-to-end beveiliging van uw data, ongeacht waar deze zich bevindt: op desktop, server, mobiel of in de cloud.
INISI is partner van Synology. Samen met Synology biedt INISI een betaalbare manier van gecentraliseerde dataopslag, versimpelde databack-up, documenten delen en synchroniseren met verschillende platforms en toegang tot de data onderweg.
Op het gebied van Endpoint, Cloud, Mobile en Virtual Security werkt INISI nauw samen met Symantec.
In samenwerking met Cisco en IP Trade bouwt INISI oplossingen voor organisaties die hoge eisen stellen aan telefonie, zoals handelsbedrijven en commandocentra.
CensorNet/SMS Passcode biedt intelligente en flexibele authenticatie-oplossingen. Dit maakt een goede balans tussen optimale beveiliging en gebruiksgemak mogelijk.
INISI werkt samen met NetApp en adviseert, levert en implementeert NetApp storage-oplossingen voor het datacenter.
Samen met een andere belangrijke partner, Cisco, levert INISI o.a. een totaaloplossing voor het datacenter onder de naam "Flexpod".
INISI is Dell EMC Authorized Reseller.