Opslag-oplossingen

De “I” in ICT staat voor informatie. Het veilig en integer opslaan van deze informatie is essentieel. Informatie vertegenwoordigt de belangrijkste waarde van een organisatie. De hoeveelheid informatie groeit enorm, de techniek ontwikkelt zich razendsnel net zoals het aantal technische oplossingen om informatie veilig op te slaan.

INISI helpt u de juiste oplossingen te kiezen die passen bij uw budget en uw situatie. Een passende backup/restore oplossing; een platform om flexibel om te gaan met de sterke groei in benodigde opslagcapaciteit; een oplossing voor disaster recovery als onderdeel van een Business Continuity Plan: hiervoor kunt u vertrouwen op de kennis en ervaring van INISI.

De opslagoplossingen van INISI gebruiken producten van toonaangevende leveranciers als Cisco en Nutanix, maar ook NetApp/IBM, Dell (EqualLogic, Compellent), HP (MSA, Lefthand. 3PAR), al dan niet in combinatie met producten van specialisten op een bepaald gebied. Door de sterke opkomst van virtualisatietechnieken is een betrouwbaar en flexibel opslagplatform onmisbaar voor elke organisatie.