15 jaar INISI ICT

15-10-2018

Vrijdag 6 oktober 2018 was het precies 15 jaar geleden dat INISI ingeschreven werd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. Een heuglijk feit dat gevierd moet worden! Het komend jaar zullen we hier dan ook zeker een aantal keren bij stil staan.

Maar stilgestaan heeft INISI de afgelopen 15 jaar zeker niet! In de begintijd bestonden de werkzaamheden vooral uit projecten: Telefonie/ VOIP, Networking, Microsoft en Citrix op specialistisch niveau. In de loop der tijd zijn hier nieuwe technologieën aan toegevoegd, zoals Handelstelefonie, Virtualisatie, Office 365, Cloud, Security, etc. Daarnaast is er een service-organisatie ingericht en zijn we met goed resultaat op een aantal ISO-normen gecertificeerd.

Een breed portfolio, waar we met een relatief kleine groep mensen een behoorlijk groot klantenbestand mee bedienen. Klanten in binnen- en buitenland. Zo zijn we bijvoorbeeld voor projecten afgereisd naar o.a. Marokko, Tsjechië, Colombia, India en Singapore. Voor de cloud-strategie van Hero gaan we de wereld over. Op avontuur in Zuid Soedan, voor Eurocross Assistance naar Turkije… en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Naast het werk is er vooral ook altijd tijd voor fun en gezelligheid: onze klantevents, met telkens weer bijzondere activiteiten; de kerstuitjes voor het personeel en INISI-fellows, met lekker eten en een dosis cultuur/theater. En niet te vergeten, de ‘pizzasessies’ voor kennisdeling en presentaties.

INISI... beter samen, samen beter, een ‘can do’ mentaliteit, projectmatig maar vooral ook pragmatisch, 24/7 beschikbaar voor collega’s en klanten. Waarbij onze kernwaarden zichtbaar en voelbaar zijn.

Het zijn die kernwaarden die ons gebracht hebben waar we nu staan, en die ook in de toekomst de basis vormen voor onze dienstverlening. Op naar INISI 25 jaar!

Het jubileumjaar werd vrijdag 6 oktober ingeluid met een supriseparty voor de directie, georganiseerd door het personeel. 

Overige berichten