Scapino Ballet schittert met TING! in Carré

24-09-2018

Als Rotterdamse IT dienstverlener draagt INISI verschillende Rotterdamse pareltjes een zeer warm hart toe. Naast het Natuurhistorisch Museum is ook het Scapino Ballet zo’n juweeltje dat bijzondere aandacht verdient.

Scapino Ballet is Nederlands oudste professionele dansgezelschap en was de eerste dansgroep ter wereld speciaal voor de jeugd. Scapino Ballet Rotterdam heeft een naam in het brengen van talent dat een groot publiek weet te verrassen met vernieuwende dans. Met een avontuurlijke programmering heeft Scapino Ballet Rotterdam zich in het afgelopen decennium ontwikkeld tot één van de trendsetters van dans in Nederland.

Scapino presenteert exclusief repertoire dat gemaakt wordt door artistiek leider Ed Wubbe, vaste gastchoreografen Marco Goecke en jonge en/of vernieuwende getalenteerde dansmakers.

Speciaal voor het 70-jarig bestaan van het Scapino Ballet creëerde Ed Wubbe de jubileumproductie TING! Het bejubelde TING! van Scapino Ballet en de NITS trok in 2016 wekenlang volle zalen in de Rotterdamse Ferro Dome. Dit najaar is TING! nog een laatste keer te zien exclusief in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Het bijwonen van de theaterpremière in Carré was opnieuw een bijzondere happening waar iedereen met volle teugen van heeft genoten!

Overige berichten