Beter Samen event ‘Step into the Sky’ groot succes

25-06-2018

Donderdag 21 juni vond het jaarlijkse ‘Beter Samen’ event van INISI plaats. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een bijzondere dag!

Zeilschool De Lelie, gelegen aan de Kralingse Plas, vormde het decor van waaruit alle activiteiten plaatsvonden.

Na de ontvangst met heerlijke lunch trapte Marco Tellekamp van Cisco af met een inhoudelijke kennissessie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cloud-managed Networking & Security. Aan de hand van een demo liet hij zien wat de voordelen en nieuwe mogelijkheden zijn van een netwerk- en security omgeving die vanuit de cloud beheerd kan worden.

Vervolgens werd het tijd voor een sportieve uitdaging. Op de step dwars door Rotterdam naar het hoogste gebouw van de stad: De Rotterdam. De Willemsbrug over met windkracht 5 zal iedereen nog lang bijblijven. Maar de rondleiding door de onder architectuur van Rem Koolhaas gebouwde wolkenkrabber en het magnifieke uitzicht vanaf de 31e verdieping, was het meer dan waard.

Terug aangekomen bij De Lelie werden de gasten opnieuw uitgedaagd, maar nu op culinair gebied: welk team maakte de beste hamburger? En wie wist hem het beste te presenteren?

Speciale gast, kunstenaar en dichter Peter Hofland, pitchte de prestaties van zijn team in een uniek gedicht:

Wij stonden voor de burger,
een probeerburger,
samen hopend op,
samen zoekend naar,
die ene, vol van smaak
en liefde, we waren onbekend
maar nu meer met begrip,
voor elkaar, voor de burger.                  
We maakten de burger
met inzet en gebruikmakend
van al onze inzichten en gevoel.
We besloten, we zijn de burger nu meester,
we hebben hem dus, de burgemeester.
En dames en heren: hij is een echte burger, een ereburger, een staatsburger.

De samenwerking en dynamiek binnen de teams tijdens de hamburgerworkshop was geweldig en we hebben veel geleerd over gezonde voeding en bijzondere burgers.

De avond werd afgesloten met de bekende tombola en Klant van het Jaar bekendmaking. De wisselbeker ging dit jaar naar Alkion Terminals, een tankopslagbedrijf voor olieproducten en chemicaliën met haar hoofdkantoor in Amsterdam.

Alles bij elkaar was het met recht een ‘Beter Samen’ event, waar we met erg veel plezier op terugkijken!

 

Overige berichten