Stolk AV businesspartner van INISI

27-09-2017

Bij Mediamakers Stolk AV draait alles om beeld. Bewegend of gedrukt, live of gemonteerd, branded of journalistiek, content to lease, op televisie of internet.

Stolk AV zit al meer dan 30 jaar in het vak en werkt voor zowel de omroepen als het bedrijfsleven. De medewerkers van Stolk AV houden van uitdagingen en schakelen snel. Hun camera’s hebben al veel geregistreerd. Van oorlog tot festival, van debat tot aardbeving, van koninklijk bezoek tot demonstratie. Voor stabiele liveverbindingen bieden de HD-SNG's uitkomst. Met deze satellietwagens worden beelden 35.000 kilometer de lucht ingestraald, die vervolgens altijd op hun bestemming aankomen.

Monteren kan op heel veel manieren. Met haar WNG wagens zorgt Stolk ervoor dat dit altijd en overal comfortabel kan. Deze WNG wagen (Wireless News Gathering) zijn ruim en beschikken over alle benodigde apparatuur. Daarnaast zijn ze voorzien van verwarming, koffiezetapparaat en spiegel, zodat de verslaggever altijd netjes voor de dag komt. Maar ook op het kantoor van Stolk wordt gemonteerd en worden animaties gerealiseerd. Kortom, alleen maar mooie dingen!


 

Overige berichten