Tropische sferen bij ‘Beter Samen’ Event

05-07-2017

Stralend weer, de prachtige historische omgeving van Fort bij Vechten, originele 2CV klassiekers en een heerlijke BBQ in de boomgaard van restaurant Vroeg: alle ingrediënten waren aanwezig voor een geweldig ‘Beter Samen’ Event op 21 juni jl.

Het ‘Beter Samen’ Event is een jaarlijks terugkerend event voor relaties van INISI, waarbij inhoud op een leuke manier gecombineerd wordt met fun.

De dag ging van start met een rondleiding door de unieke cultuur, geschiedenis en natuur van Fort bij Vechten. Bij terugkomst kon er heerlijk buiten worden geluncht en werden de gasten door Eddy van Lent, Cloud Ambassador bij Citrix, op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cloud, Apps en Security.

‘s Middags werd iedereen getest op zijn rijvaardigheden én intelligentie tijdens de Tour du Jour. Over prachtige landweggetjes en langs de vele kersenboomgaarden moesten de gasten in hun 2CV zoveel mogelijk punten zien te behalen om winnaar te worden van de INISI Eendenrally.

De dag werd afgesloten bij Restaurant Vroeg. Onder muzikale begeleiding van De Flamingo’s kon iedereen hier genieten van een heerlijke barbecue.

Geheel volgens traditie werd ook de ‘Klant van het Jaar’ bekend gemaakt. Dit keer ging de beker naar Diabeter Nederland, het behandelcentrum voor kinderen en jongvolwassenen met diabetes type 1. Bij Diabeter staat optimale diabeteszorg centraal. Zij biedt dit door persoonlijke zorg en aandacht te combineren met de nieuwste technologieën. INISI helpt hen daarbij door ervoor te zorgen dat de basis hiervoor, de ICT-infrastructuur, optimaal functioneert.

‘Beter Samen’ betekent voor ons:

  • op stimulerende wijze samenwerken;
  • sociaal zijn: samen is beter dan alleen;
  • eerst luisteren, dan adviseren en u verder helpen;
  • beter resultaat door samenwerking.

INISI is niet alleen gericht op technologische en economische prestaties, maar heeft ook, en met name, oog voor de mens ‘in het bedrijf’ en ‘achter de techniek’. Aandacht voor menselijke en sociale verhoudingen komt elke samenwerking en elke samenleving ten goede. INISI respecteert de sociale kant van zakelijke relaties en wenst dit aspect systematisch te belichten. Dit door jaarlijks met en voor klanten/relaties van INISI een sociale bezigheid te organiseren.

Terugkijkend op de dag was het een bijzonder geslaagd event en was het met recht ‘Beter Samen’.

Overige berichten