INISI en eG Innovations: samen beter!

11-06-2018

INISI is een partnership aangegaan met eG Innovations, de leidende en prijswinnende software vendor op het gebied van performance monitoring. Samen met eG Innovations spoort INISI alle performance bottlenecks in je IT-omgeving op.

Dit kan eenmalig door het uitvoeren van een INISI Performance Assessment of structureel door het installeren van agents binnen je omgeving die permanent de performance in de gaten houden en rapporteren over eventuele performance problemen in applicaties, databases of onderliggende infrastructuur.

Uit onderzoek blijkt dat 91 procent van de Nederlandse werknemers zich ergert aan slecht functionerende IT. Allerlei performance bottlenecks in de infrastructuur zorgen voor deze ergernissen bij eindgebruikers.

IT-ergernissen top 5
1. 19% reactietijd software
2. 14% snelheid internet
3. 13% storingen internet
4. 12% verouderde apparatuur
5. 8% communicatie helpdesk

De reactietijd van software voert de top 5 IT-ergernissen aan. Hieronder worden problemen verstaan als het lang laden van applicaties, het traag reageren na een muisklik en langzaam bladeren.

Weg met die ergernissen!
Met de aanpak van INISI breng je performance bottlenecks in kaart tot diep in de applicatie-omgeving: daar waar deze worden veroorzaakt. Hierdoor ben je in staat de IT-omgeving beter te tunen en in te richten zodat bedrijfsprocessen soepeler en sneller verlopen. Gebruikers kunnen daardoor efficiënter werken - en daar worden ze blij van!

Wil je hier meer over weten? Bel meteen even met Bart Bossers, tel. 010-4368822 of mail hem via bart.bossers@inisi.com.

Overige berichten