Beschikbaarheid

Beschikbaarheid van uw IT: is het te garanderen?!

Elke organisatie maakt gebruik van IT. En die moet altijd werken. Gebruikers moeten hun werk kunnen doen; computers mogen niet vastlopen; data dient toegankelijk te zijn en applicaties horen foutloos te draaien. Hoe garandeert u de beschikbaarheid van uw IT? En tegen welke prijs?

Dat zal ons niet overkomen!
Brand, stroomuitval, een computervirus. De meeste bedrijven zijn tegenwoordig redelijk voorbereid op rampenuitval, omdat zij beseffen hoe cruciaal hun IT omgeving is. De meeste incidenten schuilen echter in de kleine zaken. Deze worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een wijziging, waarbij het gehele netwerk/systeem kan uitvallen. En dan is een goede voorbereiding het halve werk. Zodat de ‘schade’ zoveel mogelijk beperkt kan worden en u weer verder kan.


Laat u niet overvallen

Voordat u maatregelen treft om de beschikbaarheid van uw IT te garanderen, is het verstandig om vast te stellen wat de benodigde/gewenste beschikbaarheid van uw specifieke IT omgeving ís. INISI maakt samen met u een risicoanalyse en neemt de factoren onder de loep die van belang zijn voor de beschikbaarheid. Zoals het ontwerp van uw IT omgeving, de wijze van implementatie, het beheer, de vakkundigheid die u in huis hebt en eventuele ondersteuningscontracten. Om u vervolgens te adviseren over mogelijke maatregelen die getroffen kunnen worden en de investeringen af te zetten tegenover de risico’s.Ondersteuning op maat

INISI biedt ondersteuning in alle soorten en maten, zodat uw IT omgeving snel weer up and running is. En de belangrijkste waarde van uw organisatie – informatie – veilig en integer is opgeslagen. Zodat problemen met uw hard- en software snel weer opgelost worden. U gebruik kunt maken van specialistische kennis op het moment dat u het nodig heeft. En uw omgeving veilig is.

Door de uitgebreide kennis en ervaring, flexibele instelling en ‘can-do’ mentaliteit is INISI in staat om 24/7 voor u klaar te staan. Om zowel optimale korte-termijnresultaten te behalen, alsmede bestendige oplossingen voor de langere termijn te realiseren.

INISI LUISTERT, ADVISEERT EN HELPT U VERDER.