Wie we zijn

INISI levert hoogwaardige ICT infrastructuren. Door onze expertise, ruime ervaring en betrokkenheid zorgen wij ervoor dat infrastructuren, en daarmee de bedrijfsvoering van onze klant, optimaal functioneert.

Het is de rol van INISI om onderbouwend antwoord te geven op essentiële vragen die je als klant stelt. Samen met jou stellen we je wensen en behoeften vast. Welke eisen stel je aan je ICT-infrastructuur? Hoe moeten jouw systemen worden beveiligd? Welke knelpunten wil je wegnemen en wat levert je dat op? Wat zijn je plannen voor de toekomst?

INISI luistert, adviseert en helpt je verder.

Waarom kiezen voor INISI ICT

 • INISI is zeer ervaren, deskundig en innovatief op het gebied van de toepassing van informatie- en communicatietechnologie en de realisatie van beheersbare ICT-infrastructuren;

 • INISI maakt technologie begrijpelijk en toegankelijk; dit laatste ook in letterlijke zin: onze specialisten zijn altijd bereikbaar en direct aanspreekbaar voor de klanten;

 • INISI wordt ondersteund door vooraanstaande leveranciers, zoals Cisco, Citrix, Microsoft en VMware;

 • INISI is gecertificeerd volgens ISO9001, ISO14001, ISO27001 en NEN7510;
 • INISI zoekt altijd naar de oplossing die de beste prijs/prestatie-verhouding voor de klant oplevert. Het gevolg: een scherpe prijs en een pasklare oplossing.

 

Kwaliteit en Commitment

 • INISI is ISO-gecertificeerd op de volgende terreinen:
  - Kwaliteitsmanagement (ISO 9001:2015)
  - Informatiebeveiliging (ISO/IEC 27001:2013)
  - Informatiebeveiliging in de zorg (NEN7510)
  - Milieumanagement (NEN-EN-ISO 14001:2015)

  Door deze certificeringen zijn onze klanten verzekerd van kwaliteit en veiligheid die geborgd is in de bedrijfsprocessen.


 • Tenslotte: INISI is compleet: we nemen ontwerp, levering en implementatie van de oplossing voor onze rekening. Na implementatie helpen we onze klanten de oplossing in stand te houden door middel van onze diensten op het gebied van onderhoud, ondersteuning en beheer.