Wide Area Network

INISI helpt je met het selecteren van de juiste technieken en services om optimale communicatie over een Wide Area Network te realiseren.

Bij het kiezen voor een geschikte architectuur onderzoeken wij jouw wensen en eisen ten aanzien van functionaliteit, beschikbaarheid, performance en beveiliging.

Netwerken tussen locaties

Samen met partners als Eurofiber, Interoute en KPN biedt INISI VPN-oplossingen voor het koppelen van verschillende bedrijfslocaties op één bedrijfsnetwerk. De providers waar INISI mee samenwerkt bieden kwaliteit en schaalgrootte; INISI voegt aan deze standaardoplossingen creatieve variaties en flexibele diensten toe.

Een groot voordeel is dat iedere locatie op een passende manier kan worden aangesloten op glasvezel (Ethernet), DSL.

Capaciteit en eenvoud
Deze VPN-oplossingen bieden je de mogelijkheid om veel bandbreedte beschikbaar te stellen voor een centrale locatie, maar tegelijk eenvoudige verbindingen te gebruiken voor kleine nevenvestigingen.

Een complex, onoverzichtelijk spinnenweb van losse huurlijnen en verbindingen behoort daarmee tot het verleden.

De aldus gecreëerde netwerken zijn uitermate veilig en bieden hoge kwaliteit. Hoewel hierbij de zelfde technieken gebruiken worden als het Internet, bieden deze netwerken een eigen 'privé domein', volledig afgeschermd en beveiligd.

De juiste keuze

De keuze van het type aansluiting en bij welke locaties je deze kunt gebruiken, is afhankelijk van het type en de hoeveelheid netwerkverkeer dat in en uit een locatie stroomt.

Dat kan ook (IP-) telefonie zijn. Nationaal of internationaal.

INISI helpt je met de analyse, adviseert over de aan te schaffen aansluitingen en begeleidt de implementatie.