Visie en Missie

INISI wil een IT dienstverlenende organisatie zijn die klanten ontzorgt met creatieve oplossingen, door inzet van betrouwbare professionals die afspraken nakomen en garant staan voor kwaliteit.

Het is onze missie om informatie optimaal veilig en toegankelijk te maken met hoogwaardige ICT-infrastructuren.

Onze Visie

Een ICT-infrastructuur is voor steeds meer organisaties een strategisch bedrijfsmiddel. Gebruikers van het netwerk hebben toegang nodig tot bedrijfsapplicaties zodat ze op elk moment veilig kunnen beschikken over informatie. De koppeling van je bedrijfsnetwerk met het internet biedt daarvoor veel mogelijkheden. Het brengt echter ook nieuwe risico’s met zich mee.

Een goed en veilig netwerk
Er rust daarom een grote verantwoordelijkheid op de mensen die zich bezig houden met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van ICT-systemen. INISI levert daarbij haar bijdrage, loopt voorop in een wereld die qua informatiebehoeften en technologie snel verandert, en gaat op verantwoorde wijze om met het vertrouwen dat opdrachtgevers in INISI stellen.

 

Onze Missie

Informatie optimaal veilig en toegankelijk maken met hoogwaardige en veilige ICT-infrastructuren: dat is onze missie. INISI ziet toegankelijkheid van informatie – in combinatie met een veilige verwerking en opslag van data – als een absolute voorwaarde voor de juiste ondersteuning van bedrijfsprocessen.

Onze manier van werken is er één van relaties, vertrouwen en samenwerking. INISI vindt het belangrijk om hechte relaties aan te gaan met klanten, leveranciers en andere partners.

Ook investeren wij continu in het eigen personeel. Onze medewerkers zijn zeer betrokken professionals, die uiterst gemotiveerd zijn om klanten te helpen en effectiever te laten werken.