Training & certificering

Om je ICT-organisatie op een zo hoog mogelijk peil te kunnen houden, is gedegen training en opleiding van groot belang.

INISI verzorgt zowel trainingen op maat als standaard (klassikale) trainingen. Wij bieden trainingen van onder andere Citrix, Cisco, Microsoft, Ivanti (RES & Appsense) en VMware aan, in samenwerking met de gecertificeerde trainingscentra.

Verschillende mogelijkheden

Een training van INISI bereidt je optimaal voor op jouw praktijksituatie en op een eventuele certificering op deze softwareproducten.

Voor het volgen van een training of één van de workshops heb je bij INISI verschillende mogelijkheden. Je kunt de training of de workshop klassikaal volgen of gebruik maken van een speciaal voor jou geboekte training.

Ook verzorgt INISI overdracht van kennis en vaardigheden, geheel toegesneden op jouw situatie, variërend van ‘hands-on’ training en ‘on-the-job’ instructie tot aan op maat gesneden trainingsprogramma’s voor beheerders en gebruikers.

Meerwaarde
De trainingen en workshops worden steeds vernieuwd en aangepast aan de laatste ontwikkelingen en trends. De trainers - die ook 'in het veld' actief zijn - geven praktijkgerichte trainingen waarbij het theoretische gedeelte van de trainingen wordt aangevuld en verbeterd met praktijkervaringen, praktijkvoorbeelden en hands-on trainingen. De opgedane kennisvergroting is hierdoor maximaal en meteen toepasbaar.

Trainingsdata

Voor een overzicht van de trainingen, workshops en certificering: stuur een e-mail naar INISI of bel met INISI ICT op telefoonnummer 010 436 88 22.

Maatwerk
Is de training die je zoekt niet in de buurt en wil je graag een training op locatie? Of wil je een speciaal voor jou ontworpen training? Laat het ons weten. In overleg kunnen we voor een maatwerktraining zorgen of op locatie de training verzorgen.