Project Management

In de oplossingen van INISI zitten vaak producten van verschillende toeleveranciers. Op innovatieve wijze worden de producten van hardware- en software-leveranciers geselecteerd en geïmplementeerd.

Gestructureerd samenwerken
Om optimaal te kunnen voldoen aan de wensen en eisen van een klant, is daarom niet alleen de kennis en ervaring van INISI belangrijk, maar ook de samenwerking tussen leveranciers, INISI en de klant zelf.

Wat wordt verwacht?

In een project is het belangrijk dat alle partijen weten wat van hen wordt verwacht. Voor een klant is het belangrijk dat zijn doelstellingen worden bevestigd, en dat hij weet op welke termijn en tegen welke kosten die doelstellingen worden gerealiseerd. Toeleveranciers moeten duidelijkheid hebben over welke producten moeten worden geleverd en wanneer.

Structuur
INISI vindt het belangrijk dat de samenwerking tussen alle betrokkenen gestructureerd verloopt. Met een structuur die vooraf wordt vastgesteld, hebben we gaandeweg een project een referentiekader waaraan de voortgang van het project kan worden getoetst. Daarmee wordt het direct duidelijk als zaken anders lopen dan was voorgesteld, en kunnen afwijkingen snel worden gesignaleerd en de koers zo nodig bijgesteld.

Zo zorgt INISI voor een project dat voor alle betrokken partijen overzichtelijk en transparant verloopt.