Handelstelefonie

In de financiële dienstverlening is de rol van een trader cruciaal.

Een trader stemt vraag en aanbod op elkaar af, neemt belangrijke beslissingen en moet vooral snel kunnen handelen. Letterlijk en figuurlijk.

INISI levert het wapen dat nodig is om de deal te winnen: handelstelefonie van IP Trade.

Snelle communicatie & actuele informatie

De trader heeft zo ongeveer de meest (in)spannende baan binnen de financiële dienstverlening. Hij moet vraag en aanbod op elkaar afstemmen, snel en accuraat beslissingen nemen, positie nemen, direct handelen en altijd presteren.

Om een trader optimaal te laten presteren, dient hij dan ook op de juiste wijze te worden ondersteund:

  • De operaties die hij uitvoert dienen verantwoord te verlopen en te voldoen aan alle (wettelijke) eisen;
  • Systemen dienen betrouwbaar zijn, met een hoge beschikbaarheid;
  • De kosten dienen zoveel mogelijk te worden gereduceerd;
  • Hij dient flexibel te kunnen reageren op veranderingen op korte en lange termijn.

Het IP Trade Platform
Met IP Trade biedt INISI een oplossing waarmee aan de hoge eisen van de trader wordt voldaan. De functionaliteit van onze IP Trade turrets en servers is specifiek afgestemd op de wensen van een trader. We maken daarbij gebruik van de bewezen technologieën van de Cisco Unified Communications Manager (CUCM) en van onze eigen project- en onderhoudsdiensten.

De specialisten van INISI hebben veel ervaring met de implementatie, het onderhoud en de ondersteuning van IP Trade oplossingen. Als system integrator levert INISI ICT-infrastructuren aan een breed scala van organisaties.

INISI heeft diepgaande kennis van netwerkinfrastructuren in het algemeen, en kennis over geïntegreerde voice en data netwerken in het bijzonder. De netwerkspecialisten van INISI begrijpen de business issues rond zowel voice als datanetwerken, en zorgen voor een goed advies op maat.

Het Cisco Unified Communications platform
Cisco CUCM is het voorkeursplatform voor de INISI voice oplossingen. CUCM biedt een foutbestendige architectuur, waarin het mogelijk is om alle componenten dubbel uit te voeren en te verdelen over meerdere locaties. Daardoor is een probleem in een enkele component nooit desastreus.

Een ander voordeel van CUCM, is dat een werkplek makkelijk kan worden verhuisd – zelfs naar een locatie in een ander gebouw – zonder verplaatsing van fysieke lijnen en servers. CUCM biedt een hoogwaardige set van functionaliteit, welke ook beschikbaar zijn voor de IP Trade omgeving. De CUCM-beheer tools zijn eenvoudig en krachtig. Daardoor worden de beheerkosten – een van de grootste kostenposten in een traditionele telefonie oplossing – drastisch verlaagd.

De Trading Turret van IP Trade

Het hart van de IP Trade oplossing is de unieke, op SIP gebaseerde VoIP-turret: een geavanceerd toestel gebouwd op basis  van open standaarden. De IP Trade architectuur integreert naadloos met de Cisco CallManager en biedt specifieke functies die de trader in zijn werk nodig heeft. De uiteindelijke oplossing biedt het beste van beide werelden, met een optimale prijs/prestatie verhouding.

Ergonomie is cruciaal in deze oplossing. Het bijhorende touch-screen is groot en duidelijk, en kan worden aangepast om aan specifieke wensen te voldoen. De vele bronnen van informatie worden overzichtelijk gepresenteerd, waardoor een trader snel ziet wat er aan de hand is, zijn besluit kan nemen en direct – eerder dan de concurrent – kan handelen.

De VoIP turret heeft een stijlvolle buitenkant, en 'onder de motorkap' ligt een indrukwekkende hoeveelheid techniek. Die techniek heeft als doel om de effectiviteit van de trader te verbeteren. Voor de veeleisende trader van tegenwoordig, biedt de gecombineerde kracht van INISI ICT, Cisco en IP Trade een de optimale oplossing.